Privelisti superbe la Toscana 4*, in Brasov

Ultima oprire a turului a fost in Brasov. Mi se pare cel mai turistic oras din Romania si ofera atat de multe vizitatorilor lui incat nu l-as fi putut lasa in afara circuitului, asa ca am ales pentru ultima noapte pensiunea Toscana 4* din Brasov.
O camera primitoare la Toscana 4*, in Brasov
O camera primitoare la Toscana 4*, in Brasov

Cum a fost la Toscana in Brasov?

Pe drumul de Poiana o pensiune de 4 stele se ascunde pe dealul ce priveste spre munti, intoarsa cu spatele la oras. Privelistea cu vaile sinuoase seamana cu cea din regiunea Toscana, care a inspirat si numele pensiunii. Opt camere duble isi asteapta oaspetii, decorate in culori calde si cu toate dotarile unui hotel de 4 stele: asternuturi albe, prosoape imaculate si papuci asortati. Una dintre ele a fost a noastra pentru o noapte si am dormit excelent in ea.
Pensiunea Toscana este frecventata in special de cei veniti cu business in Brasov, fiind suficient de aproape de oras, confortabila si adaptata pe nevoile clientului de acest gen oferindu-i internet de mare viteza, birou in camera si micul dejun flexibil la nevoie. Televizorul LED din camera l-am putut conecta la laptop pentru a urmari filme direct din pat.
Strainii vin si ei des aici reusind sa se bucure de Brasov, dar si de confortul cu care sunt obisnuiti. A treia categorie de clienti 'de-ai casei' sunt familiile cu copii. Acestea se pot caza in apartamentul de la mansarda avand o camera standard cu baie mare cu cada si un living cu doua canapele, dintre care una extensibila. Apartamentul are vedere spre dealurile intinse si muntii din apropiere pe o parte si spre oras pe cealalte parte. Prichindeii se pot bucura de locul de joaca de afara sau pot alerga prin livada verde plina de pomi fructiferi.


La Toscana m-a surprins placut grija fata de clienti: oaspetii au din partea casei fructe, patiserie si ceai, in serile racoroase pot sta pe terasa si admira muntii sub paturile oferite de pensiune si daca numele locului le face dor de Italia pot oricand sa savureze un vin bun din acelea aduse special din Toscana.
Toscana nu are restaurant propriu, dar are cateva mese in living, amenajate pentru servirea micului dejun si folosite de oaspeti si cand isi comanda mancare in alte momente ale zilei. Si daca este mai cald afara si soarele se arata binevoitor, nimic nu se compara cu o masa luata pe terasa. Nu degeaba se lauda cu cea mai frumoasa priveliste din Brasov!


De ce ne-am oprit la Toscana in Brasov?

Orasul este o baza excelenta pentru excursii in zona - la Peles, la Bran, la bisericile fortificate din jur sau chiar mai departe, la Racos si Sighisoara. M-as putea plimba in acest judet si cate o saptamana si tot nu m-as plictisi, dar pentru vacantele active am nevoie de odihna buna noaptea si de privelisti frumoase ziua, ca sa ma bucur ca sunt la munte. Asa am ajuns la pensiunea Toscana din Brasov.
Nota: Acest articol face partea din proiectul „Turul Romaniei in pensiuni si hoteluri de lux”.  Scopul proiectului a fost creare unui tur pentru explorarea Romaniei si vizitarea pensiunilor si hotelurilor alese pentru cazare in acest circuit, cazari de 4 sau 5 stele. Puteti experimenta turul Romaniei pe fliotravel.ro.

Etichete: , , ,