Idei pentru o iesire romantica de Sfantul Valentin

Niciodata nu am fost adepta Sfantului Valentin sau a Dragobetelui ca sarbatori. Cei care se iubesc nu au nevoie de o zi stabilita de altii pentru a serba. Sunt insa adepta weekendurilor romantice, a escapadelor in doi, a surprizelor cu diverse ocazii, mai ales a celor care presupun calatorii.
O vacanta frumoasa de Sfantul Valentin
O vacanta frumoasa de Sfantul Valentin
Pentru cei care sarbatoresc 14 februarie, 24 februarie sau o alta data din calendar, speciala pentru ei, iata cateva idei pentru un weekend romantic in doi de Sfantul Valentin sau de orice sarbatoare a dragostei:

1. Un city break

Cliseu sau nu, city break-ul mi se pare un mod excelent de a serba o zi aparte sau un cadou inedit bun de oferit tuturor. Cui nu-i place sa se piarda pe strazile unui oras nevizitat pana atunci, sa-i guste preparatele traditionale, sa-i simta ritmul si sa se bucure de aceasta escapada alaturi de persoana iubita? Londra, Praga, Bruxelles sau Amsterdam – cateva zile aici sunt suficiente pentru a te energiza si a le transforma in locul vostru secret.

2. O escapada romantica la munte

Daca este iarna, frig si zapada din plin, nu exista nimic mai romantic decat sa stai intr-o camera incalzita alaturi de cel drag, imbracati in halate pufoase, cu un pahar de vin (rosu!) in mana admirand crestele muntilor. Caldura, mancare delicioasa, plimbari scurte prin zapada, un vin bun si multa dragoste este reteta perfecta pentru o escapada reusita!

3. Un weekend relaxant la spa

Masaje, ritualuri de infrumusetare si somn cat se poate este o alta combinatie care nu are cum sa dea gres cand planuiesti o iesire alaturi de partner. Este frumos sa vizitezi locuri noi, sa te bucuri de iarna, dar placuta este si relaxarea simtita dupa un somn bun, dupa inotul in piscina si o sauna fierbinte. Si cand suntem relaxati si viata este mai roz.

Se spune ca nu conteaza unde esti atata timp cat esti alaturi de cel drag. Da, important este sa-l ai langa tine, dar bucuria asta poate fi simtita inzecit cand savurati impreuna o paella pe malul marii in Barcelona, cand ciocniti un cocktail Bellini pe o straduta veche din Roma sau cand va bateti cu zapada in Poiana Brasov.

Etichete: , ,