Plecinlume e pe Bloglovin – ce este si cum se foloseste Bloglovin?

Ei bine da, am inscris blogul pe Bloglovin, sa intre si el in randul lumii! Nu sunt eu mare amatoare a mediului virtual, ba uneori ma simt complesita de atatea retele de socializare, dar daca vremurile o cer, ma adaptez! Si uneori chiar imi prinde bine o schimbare. Plec in lume a ajuns si pe Bloglovin pentru ca platforma are din ce in ce mai multi utilizatori.

Plec in lume pe Bloglovin
Plec in lume pe Bloglovin

Ce este Bloglovin?

Cea mai buna explicatie pe care am gasit-o despre acest mediu: Bloglovin este Instagram pentru bloguri. Iata o definitie formata numai din cuvinte ce nu existau acum cativa ani! Fiecare utilizator are practic un feed in care ii apar noile postari de pe blogurile pe care le urmareste. Ca in Instagram, doar ca in loc de poze apar postari pe perete.
Care este avantajul? Postarile nu sunt selectate ca la facebook, ci apar toate, in ordinea publicarii lor si in plus sunt centralizate – nu este nevoie sa intri pe fiecare blog in parte sa vezi daca a parut ceva nou.

Cum se foloseste Bloglovin?

In primul rand este nevoie de un cont care se creaza foarte simplu. Odata contul creat se completeaza un profil (destul de sumar, ca cel de la Instagram) si apoi din casuta de cautare se cauta blogurile dorite dupa numele lor (daca urmariti un anume blog) sau dupa categorie (pentru noi descoperiri). Se apasa butonul follow si din acel moment postarile blogului urmarit va vor aparea in lista.
Concluzia: click pe Bloglovin si follow Plec in lume pentru ultimele noutati!

Etichete: ,